Οδηγοί χρήστη

Η LifeScan βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι Οδηγοί Χρήστη των Μετρητών Σακχάρου Αίματος OneTouch® είναι διαθέσιμοι σε ηλεκτρονική μορφή. Για να προβάλλετε αρχεία PDF, πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του Adobe® Reader®. Αφού κατεβάσετε το λογισμικό ανάγνωσης κειμένων (ο φυλλομετρητής σας ενδέχεται να έχει ήδη ενσωματωμένο ένα αντίστοιχο), πατήστε το σύνδεσμο για το αρχείο PDF με τον Οδηγό Χρήστη που σας ενδιαφέρει. Έχετε τη δυνατότητα πλοήγησης, προβολής και εκτύπωσης των Οδηγών Χρήστη της LifeScan.

Για άλλα ένθετα συσκευασίας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών OneTouch®.

Ενημέρωση Πελατών


Προσοχή!

Οι ταινίες εξέτασης για τους μετρητές OneTouch® Ultra και OneTouch® Vita, σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμες στα φαρμακεία. Επομένως, σας παροτρύνουμε να αναβαθμίσετε ΔΩΡΕΑΝ τον παλιό μετρητή σας με έναν από τους νέους μετρητές ακριβείας OneTouch Verio® Flex, OneTouch Verio® ή OneTouch Verio® IQ.

Πώς να αναβαθμίσετε το μετρητή;

Μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ τους μετρητές OneTouch®, που πληρούν τις απαιτήσεις ακρίβειας του EN ISO 15197:2015*, από τα κέντρα παρακολούθησης διαβητικών.

Για να προμηθευτείτε το μετρητή ΔΩΡΕΑΝ:

1. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο γιατρό ή το φαρμακείο σας, ζητήστε τον νέο μετρητή OneTouch Verio® Flex, OneTouch Verio® ή OneTouch Verio® IQ, μαζί με τις συνταγές για τις ταινίες μέτρησης.

2. Πάρτε τον νέο μετρητή και εάν είναι δυνατό, συμπληρώστε την κάρτα εγγραφής που εσωκλείεται στη συσκευασία.

3. Στο φαρμακείο, βεβαιωθείτε ότι ο φαρμακοποιός σας έχει δώσει τις σωστές ταινίες μέτρησης για τους μετρητές OneTouch Verio® Flex, OneTouch Verio® ή OneTouch Verio® IQ.

Γιατί θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον μετρητή;

Οι μετρητές OneTouch Verio® Flex, OneTouch Verio® ή OneTouch Verio® IQ είναι εύκολοι στη χρήση και έχουν τεχνολογία ColourSure, η οποία σας βοηθά να καταλάβετε εάν το αποτέλεσμα της μέτρησής σας είναι χαμηλό, υψηλό ή εντός του επιθυμητού εύρους τιμών. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη μαζί με το βέλος ένδειξης εύρους τιμών που επισημαίνει την αντίστοιχη μπάρα χρώματος σε σχέση με το εύρος τιμών: μπλε - εάν το αποτέλεσμα είναι χαμηλό, κόκκινο - εάν το αποτέλεσμα είναι υψηλό, και πράσινο εάν το αποτέλεσμα είναι εντός εύρους**. Οι μετρητές πληρούν τα κριτήρια ακρίβειας του EN ISO 15197: 2015*.

Επομένως, αντικαταστήστε σήμερα τον παλιό μετρητή σας με έναν νέο, για τον οποίο θα υπάρχουν σίγουρα διαθέσιμες ταινίες μέτρησης!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μετρητή OneTouch Verio® Flex

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μετρητή OneTouch Verio®

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μετρητή OneTouch Verio® IQ

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τον νέο μετρητή, καλώντας την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών:

0800 1178 888 χωρίς χρέωση από σταθερό
210 6875770 από κινητό τηλέφωνο
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 –17:00

*EN ISO 15197:2015 Συστήματα invitro διαγνωστικής εξέτασης – Απαιτήσεις για συστήματα παρακολούθησης της γλυκόζης αίματος, για την αυτομέτρηση στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη. (ISO 15197: 2013)

** Οι ασθενείς θα πρέπει να συμβουλεύονται το θεράποντα ιατρό τους για τα αποδεκτά γι’ αυτούς όρια του εύρους τιμών γλυκόζης (υψηλό και χαμηλό). Το χαμηλό και το υψηλό όριο εύρους τιμών που θα ορίσετε στο μετρητή OneTouch Verio® Flex, θα ισχύει για όλα τα αποτελέσματα μετρήσεων γλυκόζης. Αυτό περιλαμβάνει τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται πριν ή μετά το γεύμα, τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής και τυχόν άλλες δραστηριότητες που μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα της γλυκόζης αίματος.

OneTouch® Verio Flex™

Οδηγός Χρήστη OneTouch® Verio Flex™
(AW 069-225-02A Ημερομηνία ανάρτησης: 02-2017 Μέγεθος αρχείου: 4.98mb)

OneTouch® Verio®IQ

Οδηγός Χρήστη OneTouch® Verio®IQ
(AW 069-063-01B Ημερομηνία ανάρτησης: 15-02-2016 Μέγεθος αρχείου: 5.76mb)

OneTouch Verio®

Οδηγός Χρήστη OneTouch Verio®
(AW 06962701A Ημερομηνία ανάρτησης: 02-2015 Μέγεθος αρχείου: 3 mb)