Εξυπηρέτηση Πελατών

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στη Γραμμή χωρίς χρέωση 8001178888,
ή στο 2106875770 από κινητό τηλέφωνο.
E-mail: service@cscgr.jnj.com
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00 π.μ.
έως 5:00 μ.μ.
 

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Lifescan Ελλάς περιλαμβάνει προσωπικό με εμπειρία και κατανόηση, διαθέσιμο να δεχθεί τις κλήσεις σας Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μία υπηρεσία επικοινωνίας που να χαρακτηρίζεται από ενδιαφέρον, ακρίβεια και ταχύτητα. Καταβάλλουμε αδιάκοπη προσπάθεια βελτίωσης των δεξιοτήτων μας, ώστε να είμαστε σε θέση να επιλύουμε τα προβλήματα των πελατών μας.

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε στην Ελλάδα ποιοτικά προϊόντα και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση πελατών, η Lifescan Ελλάς παρουσιάζει την υπηρεσία:

Τηλεφωνήστε στους Ειδικούς

Καλέστε στο 8001178888 για να μιλήσετε στο εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Επιδίωξή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ηρεμία και βοήθεια σχετικά με οποιαδήποτε απορία τους για τα προϊόντα OneTouch®. Για να σας εξασφαλίσουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, στοχεύουμε να απαντάμε κάθε κλήση εντός τριών χτυπημάτων του τηλεφώνου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο: service@cscgr.jnj.com
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε μια σειρά ζητημάτων, όπως:

Επιλογή του κατάλληλου μετρητή για σας

Μπορούμε να συζητήσουμε τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή νέου μετρητή και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό.

Καθοδήγηση στη χρήση των προϊόντων OneTouch®

Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στη χρήση των προϊόντων OneTouch® και να απαντήσουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις σας γύρω από τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά τη χρήση του μετρητή, του λογισμικού OneTouch® Diabetes Management Software ή του στυλό λήψης αίματος.

ΔΩΡΕΑΝ διάλυμα ελέγχου για πάντα

Tα διαλύματα ελέγχου προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ για πάντα για όλους τους μετρητές της LifeScan.

Άμεση αντικατάσταση

Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που αποδίδετε στη σωστή λειτουργία του συστήματος μέτρησης του σακχάρου σας. Αφού προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα μέσω τηλεφώνου, θα σας προμηθεύσουμε με αναλώσιμα ή, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα προχωρήσουμε σε άμεση αντικατάσταση του μετρητή σας.

Τεχνική υποστήριξη Διαχείρισης Δεδομένων

Η LifeScan Ελλάς παρέχει υποστήριξη λογισμικού από εξειδικευμένο προσωπικό, που θα σας βοηθήσει στη διαχείριση των δεδομένων σας. Η δωρεάν υποστήριξη για το OneTouch® Diabetes Management Software είναι διαθέσιμη Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., καλώντας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στη Γραμμή χωρίς Χρέωση 8001178888. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε e-mail στο: service@cscgr.jnj.com.

Υλικό υποστήριξης

Με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα του διαβήτη, καθώς και σε αυτό της προσωπικής ευθύνης για την αυτοφροντίδα κάθε πάσχοντος, η LifeScan Ελλάς προσφέρει ενημερωτικά έντυπα, για να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση του διαβήτη από το κοινό. Παρέχουμε επιπλέον εφεδρικά Ημερολόγια Καταγραφής Μετρήσεων στους χρήστες μετρητών OneTouch®.

Ημερολόγιο Καταγραφής Μετρήσεων

Κατεβάστε Το Ημερολόγιο: OneTouch® Ημερολόγιο Καταγραφής Μετρήσεων