Σχετικά με τη LifeScan Ελλάς

Δέσμευση της LifeScan είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με διαβήτη. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων για τη μέτρηση του σακχάρου στο αίμα, καθώς και υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών , προκειμένου να ικανοποιήσουμε πληρέστερα τις ποικίλες ανάγκες των διαβητικών.

Στην Ελλάδα, πολλές χιλιάδες ανθρώπων με διαβήτη βασίζονται στα προϊόντα OneTouch® για εύκολες μετρήσεις και ακριβή αποτελέσματα. Τα προϊόντα OneTouch® είναι πολύ εύχρηστα, αξιόπιστα και ακριβή, διευκολύνοντας την παρακολούθηση του σακχάρου.

Όλοι οι μετρητές μας συμπεριλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια μέτρηση, μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τον μετρητή την ίδια μέρα που θα τον αποκτήσετε! Όλοι οι μετρητές OneTouch® συνοδεύονται από ένα ΔΩΡΕΑΝ στυλό λήψης αίματος και ΔΩΡΕΑΝ βελόνες και ταινίες μέτρησης που επαρκούν μέχρι ο γιατρός σας να σας συνταγογραφήσει καινούριες. Τα προϊόντα μας δεν διατίθενται στην Ελλάδα στο σύνολό τους, παρακαλούμε λοιπόν να ελέγξετε τις σελίδες προϊόντων για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους.

Μετά την αγορά οποιουδήποτε μετρητή OneTouch, θέλουμε να μείνετε ευχαριστημένοι από τη χρήση του. Το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μας είναι έτοιμο να δεχτεί το τηλεφώνημά σας και να σας παράσχει καθοδήγηση και υποστήριξη, απαντώντας σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με τη χρήση του μετρητή. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε μετρητή OneTouch, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο για σας.

Οι εκπρόσωποι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας, με πλούσια εμπειρία και αντίληψη, είναι στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., για να απαντήσουν προσωπικά στις κλήσεις σας. Καλέστε χωρίς χρέωση στο 8001178888, ή στο 2106875770, εάν καλείτε από κινητό τηλέφωνο. Αν προτιμάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο service@cscgr.jnj.com.

Στην Ελλάδα, οι μετρητές σακχάρου OneTouch® διατίθενται δωρεάν σε χρήστες ινσουλίνης, μέσω του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μας, καθώς και μέσω της διαβητολογικής κλινικής σας. Απευθυνθείτε στο νοσηλευτικό προσωπικό ή στον παθολόγο σας για λεπτομέρειες. Οι βελόνες και ταινίες μέτρησης OneTouch® διατίθενται κατόπιν συνταγογράφησης. Σε αυτό τον ιστότοπο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία διάθεσης προϊόντων OneTouch

H LifeScan Ελλάς συνεργάζεται με το προσωπικό της LifeScan σε ολόκληρο τον κόσμο, που ξεπερνά σε αριθμό τους 2.500 υπαλλήλους. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στο Μιλπίτας της Καλιφόρνια. Από το 1986, η LifeScan αποτελεί μέλος της παγκόσμιας οικογένειας των εταιρειών της Johnson & Johnson. Η Johnson & Johnson συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων υγείας στον κόσμο, δραστηριοποιούμενη σε ευρύ φάσμα προϊόντων, περιλαμβανομένων προϊόντων για μωρά, ειδών καλλωπισμού, φακών επαφής, φαρμάκων χορηγούμενων με ή χωρίς ιατρική συνταγή, χειρουργικών εργαλείων, επιδέσμων, διαγνωστικών προϊόντων και προϊόντων παρακολούθησης του διαβήτη. Οι εργαζόμενοι στη LifeScan καθοδηγούνται από το Πιστεύω της Johnson & Johnson, μιας διακήρυξης αρχών που υπογραμμίζει τη δέσμευση της LifeScan προς τους πελάτες της, τις οικογένειές τους, και τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

3.6
από 5 ψήφους.